Αντι-Γήρανσης Βιταμίνες – Υπάρχουν, Μπορούμε Όλοι Να Τους Πάρει, Και Εδώ Είναι Πώς!

Πρώτα απ ‘ όλα, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι αντι-γήρανσης βιταμίνες σημαίνει. Αντι-γήρανσης βιταμίνες είναι αυτές που βοηθούν στη μείωση της κυτταρικής βλάβης. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι βιταμίνες που προέρχονται από τα τρόφιμα που τρώμε. Αλλά, είναι το φαγητό που τρως πραγματικά μας δίνει τις βιταμίνες που χρειαζόμαστε στην διατροφή μας; Ποια είναι η θρεπτική αξία των τροφίμων μας; Η διύλιση και επεξεργασία των τροφών μας έχει μειωθεί η θρεπτική αξία των τροφών μας. Λοιπόν, πώς μπορούμε να βρούμε το πραγματικό αντι-γήρανσης βιταμίνες; Τα συμπληρώματα είναι ο τρόπος που πολλοί ενήλικες πολλές αν όχι όλες από τις ελάχιστες συνιστώμενες δόσεις.

Ας δούμε τι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το Hollywood μας λέει για την αντι-γήρανση.

Στην ταινία «Big», ο Tom Hanks χαρακτήρα ήθελε να είναι μεγάλο. Στην ταινία «13 going on 30» υπάρχει μια παρόμοια υπόθεση του μεγαλώνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, αποφεύγοντας έτσι τα πολλά λάθη και τις εμπειρίες της παιδικής ηλικίας.

Οι ιστορίες του Χόλιγουντ δείχνουν ενήλικες παρακάμπτοντας πάνω από τα νιάτα τους, ενώ οι ηθοποιοί προσπαθούν να ελαχιστοποιούν τη διαδικασία της γήρανσης και να διατηρούν την νεανική εμφάνιση. Η πλαστική χειρουργική είναι αντι-γήρανσης «βιταμίνη». Το Αμερικανικό κοινό είναι, επίσης, την περιέργεια, την αντι-γήρανση και αντι-γήρανσης βιταμίνες. Ωστόσο, με μια δίαιτα αντι-γήρανσης βιταμίνες που μπορούν να μειώσουν τις επιπτώσεις της γήρανσης! Αντι-γήρανση μπορεί να είναι πιο απλή από ό, πλαστική χειρουργική!

Το σώμα μας είναι κύτταρα πεθαίνουν με ταχύτερο ρυθμό από ό, νέα κύτταρα μπορεί να δημιουργηθεί, έτσι, τη διαδικασία της γήρανσης. Η κακή διατροφή προκαλεί η ανεπαρκής διατροφή η οποία στη συνέχεια οδηγεί σε πρόωρη γήρανση, την καταστροφή και την αύξηση των δυνατοτήτων για χρόνιες παθήσεις, καρκίνο και άλλες εκφυλιστικές ασθένειες. Σαφώς αντι-γήρανσης βιταμίνη ή βιταμίνες που χρειάζεται. Μπορεί να υπάρχει σε μια αντι-γήρανσης βιταμίνη;

Μια κακή διατροφή προκαλεί το σώμα να παράγει τεράστιες ποσότητες ελεύθερων ριζών.

Μια κακή διατροφή

Αντι-γήρανση δίαιτα πρέπει να περιλαμβάνει αντιοξειδωτικά, τα οποία αντιδρούν με τις ελεύθερες ρίζες. Δεν έχουν αρκετά με τις σωστές βιταμίνες, μέταλλα, και αντιοξειδωτικά επηρεάζει τις καταστροφικές επιπτώσεις της γήρανσης διαδικασία. Ανεπαρκής διατροφή συμβάλλει στην κακή καρδιαγγειακή υγεία, κακή όραση, και ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Καλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής μπορεί να βοηθήσει σε όλες αυτές τις περιοχές. http://tontropozoismakrozoia.info

Οι καρδιακές παθήσεις είναι η Νο 1 δολοφόνος στην Αμερική. Η βιταμίνη Ε φαίνεται να μειώνει το ποσοστό θανάτου από καρδιακή νόσο.. η Βιταμίνη C είναι επίσης ένα ισχυρό προγνωστικό δείκτη θνησιμότητας. Η περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C είναι μια ισχυρή ένδειξη, ακόμη και μεταξύ των Αμερικανών με καρδιαγγειακή νόσο ή καρκίνο.

Θα πρέπει να επιλέξετε την αντι-γήρανση συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν Βιταμίνες A, B, C, και Ε. Μπορείτε να πάρετε αυτά από τα σκούρα πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Παραδείγματα: Λάχανο, μουστάρδα, και λαχανίδες. (Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ θα προτιμούσα να πάρω συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν τα θρεπτικά συστατικά από τα φας αυτά τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά.) Πορτοκαλί φρούτα και λαχανικά, όπως τα πορτοκάλια είναι τα καρότα είναι επίσης πηγές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *